Öğrenci Kahvaltımız Yine Coşkuluydu

Balıkesirliler Derneği'nin öğrencileri buluşturması, tanıştırması büyük moral oldu, keyifle geçti. Sohbet, muhabbet, zorluklarla mücadele, arkadaşlık, hemşehrilik, yardımlaşma. Her zaman öğrencilere Ablalık yapan Ayfer,Aynur, Banu Ablaları, Levent, Tarkan, Sinan, Ayhan abileri yine elleri dolu geldiler, el emeği harika yiyecekleri yine çok güzeldi.

Ankara Balıkesirliler Derneği olarak Ev Sahibimiz Sn. Celal Dedebaş Albayımıza çok teşekkür ediyoruz.

Denetleme Kurulu Üyesi Ankara'nın sayılı Avukatlarından hemşehrimiz Erkin Bey Hukuk öğrencileriyle özel sohbet etti, sorularını yanıtladı, müstakbel meslektaşlarına öneri ve tavsiyelerde bulundu.

Evsahibi değerli Celal Dedebaş Albayımızın duygu yüklü konuşması ile herkes coşuyor. Düzen Laboratuvarlar Grubu sahibi Prof.Dr. Sayın Yahya LALELİ Hocamız ilk kez katılarak büyük zenginlik katıyor, öğrencilerle sohbetler ediyor, hitap ederek önerilerde bulunuyor. Gençlik Kolu başkanı Emir Cura memleketten Özeniş Höşmerim'in bugüne özel gönderdiği höşmerimimizi özenle açıyor.