2021-2022 ÖĞRETİM YILI BURS DUYURUSU

Üniversite kayıtları tamamlandı, COVID-19 pandemisi sonrası bu öğretim yılında üniversitelerimiz açıldı. Buna bağlı olarak her yıl yaptığımız gibi Ankara'daki üniversite öğrencilerimize destek amacıyla verdiğimiz burs başvuruları da başladı ve tamamlanmak üzere.

Ankara Balıkesirliler Derneğimiz tarafından Üniversite öğretimi için Ankara'ya gelen maddi durumu yeterli olmayan Üniversite öğrencilerimize destek amacıyla üyelerimizin katkılarıyla oluşturulan " Eğitim Bursu " çalışmamız yeni dönem için  de sürdürülecektir. Çok sayıda talepler de gelmeye başlamıştır.

Ankara'da Üniversitelerde yeni kayıt yaptıran, öğrenimine devam edenler öğrenciler arasında den ihtiyacı olanların başvuruları alınmakta, Dernek Yönetimince değerlendirilmekte ve  ailelerinin mali  durumlarına, gelir yapılarına  göre araştırılarak gereklilik sıralamasına göre belirlenen öğrencilere öğretim yılı oyunca  maddi destek olunmaya çalışılmaktadır.

Bursa katılmak isteyen, öğrenci okutmak isteyen hemşehrilerimiz, bir yılda 9 ay boyunca bir veya birkaç  öğrenci burs  bedelini dilerse ay ay, dilerse 2-3 parça dilerse toptan göndermeyi taahhüt eden yardımsever hemşehrilerimizin katkıları yanı sıra gönderilen yardımlar, fitre-zekat, bağış, hayır, kurban bağışları, adaklar ile

oluşturulan bütçe sadece öğrencilere dağıtılmaktadır.

Yardımseverler Eğitim Destek Fonu 'na istedikleri zamanda, diledikleri meblağda , vadede katkıda bulunabilirler.

Dileyen bir kez, dileyen aylık, isterse 2-3 bölümde ,ister 150.-TL, isterse dilediği kadar  katkılarını derneğimize makbuz karşılığı yapabilecekleri gibi Akbank Mithatpaşa Şubesi (Şb.354) 88128 no.lu dernek burs hesabımıza da yatırabilirler.

IBAN: TR67 0004 6003 5488 8000 0881 28

Yurt dışından Western Union ile yabancı para havale göndermek isteyen hemşehrilerimiz de iletişim kurup şahsi olarak Dernek başkanı adına gönderebilmekte, TL.ye çevrildikten sonra hesaba gönderen adına yatırılmakta, dekont ile bilgilendirilmektedir.

2021-2022 öğretim yılında daha fazla öğrencimize yeterli burs verebilmek,gelen talepleri daha çok karşılayabilmek amacıyla hemşehrilerimizi burs kampanyamıza davet ediyor, yardımda bulunanlara,

bulunacaklara çok teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Tüm hemşehrilerimize en içten selam ve saygılarımızı sunarız.

Ankara Balıkesirliler Derneği