Ankara Balıkesirliler Derneği olarakgerçekleştirdiğimiz iftarımız yine muhteşem zenginlikle gerçekleşti.

Bu yıl bir ilk olara Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle gerçekleştirdiğimiz iftarımız yeni katılan hemşehrilerimizle, öğrencilerimizle rekor sayıda gerçekleşti.

Destek veren Başkanımız Sayın Edip UĞUR'a , katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, tüm etkinliklerimize bekliyoruz.

Balıkesirliler Derneğimize hizmet etmiş, destek sağlayan üyelerimize teşekkür plaketlerinin takdim edilmesi de Balıkesirlilerin Vefalı oluşlarını bir kez daha teyid etti.

Balıkesirlilerin birarada oluşlarının güzelliği yerel basında etkin

Balıkesir Politika gazetemizde de geniş yer buldu. Teşekkür ediyoruz.

Bundan sonraki tüm etkinliklerde de beraber olabilmek dileğiyle tüm üyelerimize, hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diler Bayramınızı şimdiden kutlarız.

Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu

www.balikesirlilerdernegi.org.tr