2017 TBMM Ziyaretimiz

Ankara Balıkesirliler Derneği olarak İlimiz Milletvekillerimizden Sayın Ali AYDINLIOĞLU, Sayın Namık HAVUTÇA, Sayın İsmail OK'u ziyaret ettik, çalışmalarında kolaylıklar diledik, Dernek 2017 ajandamızı takdim ettik. Son anda proğram değişikliği olan diğer vekillerimizle tüm vekillerimize başarılar diliyoruz.

Ayrıca TBMM ziyaretimizde Balıkesir Gelini, kendisini Balıkesir'in 9. Milletvekili olarak tanımlayan, 2.Cumhurbaşkanı rahmetli İsmet İNÖNÜ'nün torunu Ankara Milletvekili Sayın Ayşe Gülsün BİLGEHAN 'ı ve Balıkesir Defterdarlığı, Balıkesir Vergi Dairesi Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş Manisa Milletvekili Sayın Erkan AKÇAY'ı da ziyaret ettik. Çalışmalarında kolaylıklar diledik, Dernek ajandamızı takdim ettik.