top of page
Ankara Balıkesirliler Derneği yine hemşehrilerini buluşturdu

Ankara'daki tüm Balıkesirlileri biraraya getirmeye, öğrencilere destek çıkmaya çabalayan ve 

etkinlikleri  günden güne artan Ankara Balıkesirliler Derneği 2017 yılının ilk buluşmasını  hafta sonu hemşehrilerimizin birlikteliği ile yine geniş katılımla gerçekleştirdik.

Katılan tüm hemşehrilerimize, üyelerimize teşekkür ediyor, istediği halde katılamayan tüm hemşehrilerimize de sonraki ilk etkinlikte görüşmek üzere diyoruz. Hepiniz sağolun. 

 

T.Barolar Birliği Litai salonunda Merkez ve ilçeleriyle, köyleriyle tüm Balıkesirlilerin katıldığı kahvaltıda çok sayıda hemşehri buluştu, hasret giderdi.

 

Kahvaltıda her zaman desteğini eksik bırakmayan hemşehriler, üyeler, sanatçılar, öğretim üyeleri, bürokratlar yanısıra yeni katılanlar hemşehriler de katılım sayısını arttırdı. 

 

Anayasa oylamalarının sabaha kadar sürmesi nedeniyle Balıkesir Milletvekillerinin bu kez katılamadıkları kahvaltıda çok sayıda Balıkesirli yeni hemşehrilerle tanışmanın mutluluğunu yaşadı, ilerleyen saatlere kadar birarada olmanın keyfini çıkardı.

 

Ankara'da yaşayan tüm Balıkesirlileri biraraya getirmek için kapıları tüm Balıkesirlilere açık olan sadece "10" plaka olmanın ortak nokta için yeterli olduğu derneğimiz günden güne güçlenmekte , üye sayısı, faaliyetler , öğrenci burs ve sosyal eğitimleri  artmakta, gelişmektedir.

 

Kuvayı Milliye tarihçisi Aydın AYHAN Hocamız tarafından yazılan ve Altıeylül Belediyesi tarafından bastırılıp sunulan, Belediye Başkanı Zekai KAFAOĞLU tarafından hediye olarak gönderilen " Kurtuluş Savaşında Balıkesir Cepheleri" kitabı ve Balıkesirliler Derneği tarafından hazırlanan 2017 ajandamızın takdim edilmesi ise günün hatırası oldu. Aydın Hocamıza da Zekai KAFAOĞLU Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz.

 

Bu arada Ankara'da hemşehrilerimizce sıkça iletilen " Balıkesir,  Dernek,  Balıkesirliler, Başkentteki, vs. " adını kullanan  çok sayıda sahte dernek ve face sayfalarının Derneğimizle herhangi bir alakası, Balıkesirlilik ruhuyla hiçbir ilgisi olmayıp ticari bilgi, cep telefonu, mail bilgileri, şifre edinmeye çalıştığı, form doldurmaya yönlendirdiği 

ifade edilmektedir. Ankara'da Balıkesirlilerin tek ve resmi derneği "Ankara Balıkesirliler Derneği " olup 

sitemiz . wwwbalikesirlilerdernegi.org.tr 

facebook sayfası :  https://www.facebook.com/balderankara/

mail adresi bu adrestir.

Gelen ihbar ve şikayetler üzerine hemşehrilerimizi uyarma zorunluluğu doğmuştur.

 

Bir sonraki etkinliğe gerek kalmadan fırsat buldukça görüşmek,

Balkes, Bandırmaspor,BEST, Banvit maçlarını naklen tv.de Dernekte  birarada izlemek

için  hafta sonları Dernekte görüşmek üzere iyi günler diler, 

selam ve saygılarımızı sunarız.

 

En kötü günümüz 15 Ocak kahvaltı muhabbeti gibi olsun.

 

 

Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu

Sağlık - 1 Sokak No:31 Barış Apt.

Kat : 4 Daire :18
Sıhhiye /ANKARA
(0312)  434 46 10 
 balikesirlilerdernegi06@gmail.com 

Balıkesirliler Derneği  resmi  Web sitesi ;

www.balikesirlilerdernegi.org.tr 

 

Ankara'da Balıkesirlilerin Derneği resmi  facebook sayfası sadece:

https://www.facebook.com/balderankara/?ref=ts&fref=ts

bottom of page