Vefat...

10.07.2014

Derneğimiz üyelerinden Şahin ÇİL'in ağabeyi Mümin ÇİL vefat etmiştir. Merhumun cenazesi 10.07.2014 tarihinde Gönen'de toprağa verilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..

İftar Yemeğinde Buluşuyoruz

04.07.2014

Ramazan ayının gelişini kutluyor, insanlık ve tüm İslam camiası için iyilik ve güzelliklere başlangıç olmasını diliyoruz.

Balıkesirlilerin  birlikteliğini sağlamak, muhabbetleri arttırmak, iyi günde- kötü günde birarada olmak yaklaşımını ön planda tutan Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu olarak  etkinlikler düzenlemeye devam edilmektedir.

Bu muhabbeti Ramazan ayının güzelliği ile birleştirerek 19 Temmuz 2014 Cumartesi  akşamı iftar yemeğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Yer : Ankara Hakimevi (Dikmen Polisevi kavşağı -Nevzat Ayaz Kız Lisesi arkası, Çetin Emeç  Bulvarı'ndan Nisan Sokak )

Mönü:                                                                                                                                        İftar tabağı

Ezogelin Çorba

Dana Rosto

Salata

Güllaç

Meşrubat

Çay-Kahve

Kişi başı 35.- TL.

Kesin sayı bildirilebilmesi için lütfen telefon-mail yoluyla dönüşlerinizi bekliyoruz.

(0312) 431 12 77

(0532) 462 89 44

balikesirlilerdernegi06@gmail.com,,scamgoz@hotmail.com  ;   taris1@gmail.com   ;  banuyilmaz1984@gmail.com   ; kemalture@gmail.com   ;

Dileyenler aşağıdaki Dernek hesabına yatırabilirler,internetten havale, EFT yapabilirler, orada görevlimize de ödeyebilirler.

IBAN TR46 0004 6003 5488 8000 0881 18

Akbank Mithatpaşa Şb. Hesap no: 88118  (Şb.354)

Sizler de hemşehrilerinize, arkadaşlarınıza iletebilirseniz Ankara'da  Balıkesirliler olarak daha geniş  bir iletişim ağı, daha yoğun hemşehri birlikteliği oluşturabiliriz.

19 Temmuz' a kadar Derneğe her zaman bekleriz, görüşebiliriz.  Ama her  halukarda Balıkesirliler Derneği İftar yemeğinde görüşmek üzere hayırlı Ramazanlar,  iyi günler diler selam ve saygılarımızı sunarız.

BALIKESİRLİLER DERNEĞİ

Sağlık - 1 Sokak  No : 31 Barış Apt. Kat : 4 Daire : 18 Sıhhiye / ANKARA

www.balikesirlilerdernegi.org.trAdd News Story here

Anıtkabir'de Buluşuyoruz

06.09.2014

Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıldönümünde 06 Eylül 2014 Saat 11.00 de Anıtkabirdeki şükran çelengi ve saygı duruşu törenimizde tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Ayvalıkgücü Belediyespor'un Ankara Maçlarına Gidiyoruz

25.06.2014

Memleket takımlarımızdan 3.Ligde mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor'un 3. Grupta yer alacaktır.

Ankara Demirspor ve Etimesgut Belediyespor maçlarında tribünde olacağız.

"Memleket Takımlarına Ankara Deplasman Değildir"

Türk Sanat Müziği Korosu Çalışmaları

10.06.2014

Ankara Balıkesirliler Derneği olarak üyelerimizin katılımları ile bir Türk sanat Müziği Korosu  oluşturulması düşünülmektedir.
T.Sanat Müziği'ne ilgi duyan, Koro'da görev almak,  şarkı söylemek isteyen  hemşehrilerimizin katılımları ile oluşturulacak  Balıkesirliler Derneği TSM Korosu için ön çalışmalara başlanılmış olup katılmak isteyen hemşehrilerimizin Dernek Merkezimize gelerek kayıt yaptırmaları, 431 12 77 no.lu Dernek Telefonu veya  balikesirlilerdernegi06@gmail.com , ya da
scamgoz@hotmail.com  ileti adresine dönüş yapmaları, gerekmektedir.
Gelecek başvurulara göre son şekli belirlenecek olup yeter sayı oluştuğunda çalışmalara Eylül ayı itibariyle başlanılacaktır.
Gece ve etkinliklerimizde konserler, Balıkesir sanat ortamı ile ortak konser ve  çalışmalar, müstakil konserler düzenlenmesi hedefler arasındadır.
İlgilenen tüm hemşehrilerimize duyurulur.
İyi günler dileriz.

Balkes Şampiyonluk Kutlaması

08.06.2014

2013-2014 PTT 1.Lig Şampiyonu olup Süper Lig'e terfi eden Balkes'imizin başarısını tüm Balıkesirliler olarak keyiflice kutlayamamıştık.

Genel Kurul sonrasında yeni yönetim kadrosu ile birarada olma, ilk tanışma yemeği ve Balıkesirsporumuzun Şampiyonluk kutlaması için tüm hemşehriler buluşalım diye düşünürken ortaya çıkan Soma faciası hepimizi derinden üzdü. Kaybettiğimiz tüm madenci dostlarımıza rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Ertelemek durumunda kaldığımız bu etkinliği , maçları birlikteizlediğimiz yine aynı Beylerbeyi kafe de yapılması daha anlamlı geldi. Çünkü maçların heyecanı, hele sıkıntılı Kahramanmaraşspor maçını hatırlayınca o mekanın daha keyifli geleceği görüşü ağır bastı.

Balıkesirliler Derneği olarak tüm Balıkesirliler hep beraber Balgat Beylerbeyi Kafe de buluşuyoruz. İsteyen ailece, isteyen müstakil katılabilir.

Formamızı, atkılarımızı unutmayalım.

Yer : Beylerbeyi Cafe

15 Haziran  2014  Pazar
Saat : 18.oo

Balgat'ta, Ziyabey Caddesi üzerinde,Kızılay-Balgat ,Kızılay -Çiğdem dolmuş güzergahında. T.İş  Bankası Balgat Şubesi karşısı. ( dolmuş yolu)
Rıdvan Ege Anadolu Lisesi karşısı  (arka cephe)

Çorba
Ankara Tava
Salata
Tatlı
İçecek
Çay-Kahve

Kişi başı 25.oo TL.

Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Katılacak olanların dernek mail adresine,431 12 77 no.lu Dernek telefonuna 0532 462 89 44 no.lu  dönüş yapıp
kaydettirmelerini bekliyoruz. Yer durumu gelen dönüşlere göre kesinleştirilecektir.
Lütfen ihmal etmeyelim.
Sayı netleşince 3 gün önce Kafe yöneticileri ile  kesinleştireceğiz.
Hesaba yatırmak için  Dernek Banka hesap no.su:
 IBAN TR46 0004 6003 5488 8000 0881 18

Görüşmek üzere.

Please reload

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////