FOTOĞRAF ARŞİVİMİZ

Öğretmenevi 2007

Tarih gibi resim.Balıkesirliler buluşması Öğretmen Evi. Şimdi aramızda olmayan Ahmet İhsan KIRIMLI ve Mehmet GÜLER ağabeylerin ruhları şad olsun.

2009 Resim Sergisi

Balıkesir'li sanatçı, Ressam hemşehrimiz Sayın Emine ERMİŞ'in Ankara'daki resim sergisi açılışında (2009) hemşehriler, öğrenciler yine beraberiz.

2010 İFTAR YEMEĞİ
İlker Ayrık

Sanatçı hemşehrimiz sayın İlker AYRIK'ı ziyaret edip kutladık, Dernek ajandamızı hediye ettik. Başarılar diledik.

2010 Balkes-Telekom

2 Lig'de T.Telekom maçı için Balkes Ankara'ya gelmişti.

İmza Günü

Yazar, Bilkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi hemşehrimiz Dernek Yönetimlerinde de görev alan değerli Vedat YAZICI ağabeyin kitap imza günü..

2010 Fotoğraf Sergisi

10.10.2010 Dünya Balıkesir Günü'nde Fotoğraflarla Balıkesir sergisi

BEST Basketbol

Basketbol 2.Ligde mücadele eden takımımız BEST Ankara'ya maça geldiğinde hep beraberiz. İnşallah 1.Lige çıkaracağız.

2011 Balkes Belediye

Balıkesir Belediyesi Tekerlekli sandalye basketbol takımımız 1.ligde mücadele ederken Ankara'ya deplasmana gelirdi. 2011 Aski maçlarında yalnız bırakmadık, galibiyetlerle gönderdik, Süper Lige terfi etti.

Trafik Eğitim Tırı

Balıkesir İl trafik müdürlüğü tarafından geliştirilen ve bir ilk olan eğitim Tır'ı Ankara'da çok beğenildi. Ankara'daki yalnız bırakmadık.

Ege Günleri 2012

İlimizin ve Derneğimizin adını daha çok duyurmak için şahsi çabalarla ve zahmetini çekerek katıldığımız Ege Günleri etkinliklerinde oluşturduğumuz dernek standı Nisan-2012

2013 Kasım Bugsaş -Bandırma

Bugsaşspor- Bandırmaspor maçı. Balıkesirliler olarak memleket takımlarımıza destek için Ostim Stadındayız.