BAŞKENTTEKİ BALIKESİRLİLER ATA’NIN HUZURUNDAYDI

September 8, 2020

Başkent’te yaşayan Balıkesirliler her 6 Eylül’de olduğu gibi dün yine Anıtkabir’deydi

ANKARA Balıkesirliler Derneği’nin her 6 Eylül’de gelenek haline getirdiği Anıtkabir ziyareti bu 6 Eylül’de de devam etti. Servet Camgöz Başkanlığı’ndaki dernek yöneticileri ve üyeleri, 6 Eylül Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluş gününde Anıtkabir’de Atatürk’ün huzurundaydı.

Dernek Başkanı Servet Camgöz, Anıtkabir ziyaretiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Ankara’da Balıkesirliler’in tek mekanı, güçlü sesi Ankara Balıkesirliler Derneği olarak her yıl 6 Eylüllerde yaptığımız gibi Balıkesir’i temsilen bu kurtuluşu sağlayan Ulu Atamıza ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı resmi törenle sunduk, çelengimizi bıraktık. Korona tedbirleri kapsamında azami dikkat ve az sayıda katılımla gerçekleşti. 6 Eylül bu yıl Pazar gününe denk gelmesi ve Pazar günü tören yapılmaması nedeniyle bu yıla özgü 5 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirdik. Çelengimizi sunduk, saygı duruşunda bulunduk, Şeref defterine duygularımızı yazdık. Tüm Balıkesirimiz adına şükranlarımızı sunduk. Ruhun şad olsun ATAM. Kurtuluşunun 98. yılı kutlu olsun güzel Balıkesirimiz.”