Kitap Toplama Kampanyası.. İlk kitaplar gönderildi

"Köy Okullarına Kütüphane Oluşurmak, Çocuklara Okuma alışkanlığı Kazandırmak İçin Kitap Toplama Kampanyamız" kapsamında ilk kitap gönderimizi bugün gerçekleştirdik. Balıkesirliler Derneği Ankara eski öğrencilerimizden, mezun olup şimdi bir köy okulununda Öğretmenlik yapan Rıdvan'ın talebi üzerine ilkokuluna PTT ile gönderdik. Hayırlı olsun, Geleceğin büyüklerine yol göstersin, okuma alışkanlığı yerleştirsin, her söylenene inanma yerine düşünmeyi, analiz etmeyi, beyin çalıştırmayı, hesaplamayı öğretsin. Yardımcı olan PTT Müdürü hemşehrimiz Hüseyin beye de ilgisi için ayrıca teşekkürler. Kampanyamız devam ediyor. Kitap getiren, gönderen hemşehrilerimize çok teşekkürler. Kitaplarınızı Derneğimize bırakabilirsiniz.