İftarımız rekor katılımla gerçekleşti

May 25, 2019

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlediğimiz geleneksel iftarımız yaklaşık 450 hemşehrimizin katılımıyla çok coşkulu şekilde geçti.

Balıkesirlileri biraraya getiren güzel iftar buluşmamız için , Derneğimiz için teşekkürler, kutlamalar, destekleyici eleştiriler gelmeye devam ediyor.  Katılan, destek veren, görüş gönderen tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Takdirlerinizi kazanan bu Dernek, "Balıkesirimiz için neler yapabiliriz" düşüncesiyle hareket eden, yoğun iş ortamlarına karşın herhangi bir çıkar amacıyla değil gönülden özveriyle çalışan, "Ben" değil "Biz" diyen bu yönetim desteklerinizle (bir arkadaşımız Ankara dışında görevliydi) her zaman hemşehrileri için, Balıkesirimizin adını olumlu çalışmalarla duyurmaya, güzel şeyler yapmaya gayret edecektir. Önce Ülkemizi, sonra güzel memleketimiz Balıkesirimizi çok seviyoruz. Selam ve saygılarımızla...

Ankara Balıkesirliler Derneği