Kitap Toplama Kampanyası

Çocuklarımıza , gençlerimize okuma kültürü geliştirmek, kütüphanesi kısıtlı köy okullarımıza kitap bağışı yapmak ve kütüphanelerini zenginleştirebilmek amacıyla Ankara Balıkesirliler Derneğimizce "Kitap Toplama Kampanyası" başlatılmıştır. ilkokul, ortaokul ve lise seviyesine uygun, artık okumadığınız ve iyi durumda olan Ansiklopediler, Yardımcı kitaplar, Türk ve Dünya Klasikleri, hikaye kitapları, tarih kitapları, bilim dergileri gibi yayınları memlekette köy okulları kütüphanelerine kazandırılması, çok sayıda öğrenci tarafından da okunabilmesi için çalışma katılımlarınızla yürütülecektir. Kitap okuma alışkanlığını da kazandıracak, arttıracak bu etkinliğe tüm hemşehrilerimizi katılmaya çağırıyoruz. Dernek merkezimizde toplanacak kitaplar köy okullarımıza kargo ile gönderilecektir. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.