October 23, 2019

Öğrenci Kahvaltımız coşkuluydu

November 2, 2017

Ankara Balıkesirliler Derneği'nin 3 yıldır düzenli gerçekleştirdiği Ankara'da üniversite öğrenimi gören Balıkesir'li Üniversite öğrencilerini tanıştırma, birbirleriyle kaynaştırma amaçlı Yeni Öğretim Yılına merhaba kahvaltısının 2017-2018 buluşması yine hemşehrimiz Celal Albayımızın evinin bahçesinde coşkuyla, büyük katılımla ve muhabbet içerisinde gerçekleşti.
Yönetici ve üyelerin tamamen ev yapımı yiyecekler sunmanın esas alındığı kahvaltıda bu yıl hemşehrimiz ODTÜ Öğretim Üyesi Doç.Dr. Sayın Perihan SAVAŞ'ın Babası Hasan Muhlis SAVAŞ hayrına yaptıkları lokma hayırı önemli güzellik kattı. Perihan Hocamıza, evini açan Celal Albayımıza, Lokma ustamız Rami Beye, Aşure hazırlayıp getiren Özlem Hanıma katılan tüm konuklarımıza Sayın Vekillerimize, Sanatçılarımıza, Öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diliyor, her zaman Derneklerine bekliyoruz.

Hemşehrimiz, ODTÜ Öğretim Üyesi Doç.Dr. Sayın Perihan SAVAŞ Hocamızın Babası, Sayın Hacer Hanımın Eşi Hasan Muhlis SAVAŞ için düzenledikleri lokma hayırları çok isabetli oldu. Teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin. Bu güzel memleket usulü lokmaları hazırlayan, fedakar hemşehrimiz Rami Ustamıza çok teşekkür ediyoruz.