Banvit Şampiyon

February 20, 2017

Basketbolda İntegral Forex Erkekler Türkiye Kupası'nın finalinde Anadolu Efes'i 75-66 yenen Banvit, tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürdü.

Banvit, maçın ardından kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın elinden aldı. Anadolu Efes'e ise madalyalarını TBF 1. Başkan Vekili Özden Pelister ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok takdim etti.

Bu arada final maçının "en değerli oyuncusu" Banvit'ten Jordan Theodore seçildi.

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ'TAN BANVİT'E TEBRİK
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İntegral Forex Erkekler Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Banvit'i bir mesaj yayınlayarak tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç'ın yayımladığı tebrik mesajı şöyle:

"İntegral Forex Erkekler Türkiye Kupası final mücadelesinde karşılaşan iki değerli kulübümüz Anadolu Efes ve Banvit, fair play çerçevesinde sporseverlere heyecan verici bir karşılaşma yaşattı. Bu çekişmeli mücadele sonunda Türkiye kupasını kazanan Banvit'in idarecilerini, teknik heyetini ve sporcularını kutluyorum. Türkiye Kupası'nda mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."

Memleket takımımızın başarılarının devamını diliyoruz.