Balıkesir Hemşehri Dernekleri Çalıştayı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yurt içi- yurt dışında tüzel kişiliğe sahip gerçek "Balıkesirli Hemşeri Dernekleri Çalıştayı" 3 Şubat 2017 tarihinde Balıkesir'de büyük bir coşkuyla ve başarıyla gerçekleşti.

Bir ilk olarak bu etkinliği düşünen, düzenleyen emeği geçen tüm değerli yönetici hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Yurtdışı-yurtiçi çeşitli ülkelerden ve şehirlerden toplam 14 Balıkesir Derneği yöneticisi Öncelikle Sayın Valimizi, Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Karesi Belediye Başkanımızı makamlarında ziyaret ettik, sohbet ettik.

Daha sonra birlikte geziler, öğle yemeği ve ziyaretler ardından toplu akşam yemeği muhabbet içerisinde muhteşem geçti. Ankara Balıkesirliler Derneği olarak çalıştayda tüm hemşehrilerimizle, yöneticilerimizle beraberdik.

Dostlarımızla hasret giderdik, yeni hemşehrilerle tanıştık. Daha sonra tekrarında buluşmak üzere muhabbetle ayrıldık.

Selam ve saygılarla