Türkiye'nin ilk 500 büyüğünde Balıkesir'den 26 Firma yer Aldı

June 14, 2016

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) verilerine göre vergi kaydı Balıkesir'de bulunan 6, vergi kaydı başka bir vilayette ancak üretim tesisleri Balıkesir'de bulunan toplam 26 kuruluş bulunuyor.

İSO 500 2015 LİSTESİNDE YER ALAN BSO ÜYESİ KURULUŞLAR

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş., Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş., Enerjisa Enerji Üretim A.Ş., Akçansa Çimento San. ve Tic. A.Ş., Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.,  Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş., Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Limak Batı Çimento San. ve Tic. A.Ş., Cargill Tarım ve Gıda San. Tic. A.Ş., Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş., Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler San. ve Tic. A.Ş., Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş., Başhan Tarımsal Ürünleri Pazarlama San. ve Dış Tic. A.Ş., BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş., Hastavuk Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş., Yarış Kabin San. ve Tic. A.Ş., Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş., Tamek Gıda ve Konsantre San. ve Tic. A.Ş., Assan Panel San. ve Tic. A.Ş., Teksüt Süt Mamülleri San. ve Tic. A.Ş., Torunlar Gıda San. ve Tic. A.Ş., Bupiliç Entegre Gıda San. Tic. A.Ş., Bursa Beton San. ve Tic. A.Ş.