October 23, 2019

Bandırmaspor'un Otobüsü Kurşunlandı

May 18, 2016

İstanbulspor-Bandırmaspor 2. Lig Play-Off yarı final ikinci maçı öncesinde, Bandırmaspor'a ait takım otobüsü kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

İstanbulspor'la Bandırmaspor arasında 2. Lig Play-Off yarı final rövanş karşılaşması öncesinde Bandırmaspor'a ait takım otobüsü kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Oynanacak karşılaşma için Bandırmaspor dün gece Güngören'de bulunan bir otelde kampa girdi. Gece saat 02.00 sıralarında futbolcuların odalarında dinlendiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler otele gelerek, park halinde bulunan takım otobüsüne kurşun yağdırdı. Şahıs ya da şahıslarca açılan ateş sonucunda 8 mermi otobüse isabet etti. Şans eseri olayda can kaybı yaşanmazken otobüste maddi hasar meydana geldi. Olayı gerçekleştiren şüpheliler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Silah sesleri üzerine dışarıya çıkan otel çalışanları durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler otobüs üzerinde çalışma başlattı.

Bandırmaspor'a geçmiş olsun diyoruz.