Balıkesir'e İstiklal Madalyası Verilmeli

Yurdumuz düşman işgali altındayken Ulusal Kurtuluş Savaşı'nda kahramanca mücadele veren, Alaca Mescit ile Kuva-yi Milliye hareketine öncülük yapan şehrimiz Balıkesir'imize de İstiklal Madalyası verilmesi gerekmektedir. Anadolunun düşman işgalinden kurtuluşundan, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna giden yolda tarihi büyük mücadelenin ilk adımlarını atan Balıkesir'imize verilecek İstiklal Madalyası, bu onurlu mücadelede fedakarca, sadece vatan sevgisiyle ve hiçbir şey beklemeden varını-yoğunu ortaya koyarak, vatanın bağımsızlığı için mücadele veren Balıkesirlilere duyduğumuz minnetin ve bu büyük mücadelenin onur simgesi olacaktır. İstiklal Madalyası için sizleri de destek için kampanyamıza katılmaya, imza vermeye bekliyoruz, şimdiden teşekkür ederiz. Ankara Balıkesirliler Derneği (0312) 434 46 10