Derneğimize Ziyaretler Devam Ediyor

Balıkesirlileri birleştirmeyi amaçlayan Ankara Balıkesirliler Derneği hemşehri ziyaretleriyle dolu dolu, ziyaretler artarak devam ediyor. İstanbul'dan Ahmet ÖRS , Keçiören eski Tapu Müdürü Recep KAYA, Soma Maden-İş Temsilcisi Recep KILIÇ ziyaret ettiler, sohbet ettik, memnun olduk. Ankara'ya gelen tüm hemşehrilerimizi "Balıkesirliler Evi" ne bekliyoruz.Balıkesirlileri birleştirmeyi amaçlayan Ankara Balıkesirliler Derneği hemşehri ziyaretleriyle dolu dolu, ziyaretler artarak devam ediyor. İstanbul'dan Ahmet ÖRS , Keçiören eski Tapu Müdürü Recep KAYA, Soma Maden-İş Temsilcisi Recep KILIÇ ziyaret ettiler, sohbet ettik, memnun olduk. Ankara'ya gelen tüm hemşehrilerimizi "Balıkesirliler Evi" ne bekliyoruz.