Genç Balıkesirliler Derneğimizde buluştu

Ankara Balıkesirliler Derneği üniversite öğrenimi için Ankara'ya gelen genç Balıkesirlileri buluşturdu. Balıkesirliler Derneği'nde gerçekleşen ve bu yıl 2.si olan Öğrenci Buluşması büyük katılım ve muhabbetle gerçekleşti. Dernek yönetici ve üyelerince evlerde hazırlanıp getirilen ev yapımı nefis börek, kurabiye, poğaça, kek, sarma, tatlı, salata türü yiyecekler, damak hasreti çeken öğrencilerin çok hoşuna gitti. Nefis yiyeceklerin sunulduğu ortamda öğrenciler birbirleriyle tanıştı, kaynaştı. Amacımıza da buydu. Etkinliğe katılan hemşehrimiz Tes-iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ferudun YÜKSELİR de sohbet ve yönlendirmeleri ile güzellik kattı.