Isaac Promise Balıkesirspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da başkan Tuna Aktürk, sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmazsa Isaac Promise ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacaklarını duyurdu.Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ara trasfer dönemindeki çalışmalarına son gün de devam ettiklerini belirterek, "Sağlık kontrollerinin ardından bir sıkıntı çıkmazsa Isaac Promise ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağız. Kendisinin takıma yararlı olacağını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz" dedi. Aktürk, imzaların atılmasının ardından transferi, kulübün resmi sitesinden duyuracaklarını sözlerine ekledi.Suudi Arabistan’ın El-Ahli takımından transfer edilen Promise, futbola, Nijerya 2. Lig ekiplerinden Grays International’ın altyapısında başladı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu, daha önce Gençlerbirliği, Trabzonspor,Manisaspor ve Antalyaspor formalarını da giydi.