Ege İlleri 7.Tanıtım Günlerine bekliyoruz

December 7, 2014

Ege Bölgesini oluşturan illerin (Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak)  Ankara’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerin bir araya gelmesi ile oluşturulan ve derneğimizin de kurucusu olduğu EGEM PLATFORMU tarafından 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Zeybek Gösterileri, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Tasavvuf Müziği ve Orkestra Konserleri, Mesir Saçımı, Keşkek İkramı’nın da yapılacağı ve 4 gün sürecek olan etkinlikte; Ege Bölgesinin tarım, turizm, sanayi ve ticaret potansiyeli ile tarih, kültür, doğal kaynaklar, el sanatları yönünden zenginliğinin tanıtılması amaçlanmaktadır.

Etkinliğin açılışı 11 Aralık 2014 Perşembe günü saat 12:00'de yapılacaktır. Egem Platformunca düzenlenen ve 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında 4 gün sürecek olan Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinliklerinde Balıkesirliler Derneği de misafir olarak  bölüm oluşturacaktır.

Hemşehrilerimizi bekleriz.

Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri

Açılış: 11 Aralık 2014 Perşembe

Saat: 12:00

Yer: Atatürk Kültür Merkezi Ulus/Ankara

Etkinlik 11-14 Aralık Tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.