Balıkesirliler Derneği Öğrenci buluşması

Derneğimizde yeni oluşturulan Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Öğrenci Buluşması bu hafta sonu kalabalık bir katılımla ve coşkuyla, muhabbetle gerçekleşti.

Hafta sonu Dernekte gerçekleştirilen buluşmaya, Ankara'da değişikÜniversitelerde öğrenime gelmiş , gurbete çıkmış Balıkesirli öğrenciler hem sohbet etti, hem tanışmayanlar yeni arkadaşlarıylatanıştı hem de güzel ev yapımı yiyeceklerle keyif aldılar.

Özellikle pastaneden değil Dernek üyesi arkadaşların ,hanımefendileringönüllü olarak evlerinde el emekleri ile hazırlayıp getirdikleri çeşit çeşit güzel yiyecekler öğrencilerin çok hoşuna gitti.

Fonda başta "İki keklik "olmak üzere memleket havalarının çaldığı ortamda üzerine höşmerim tatlısı ise öğrencileri mest etmeye yetti.

DSCN7435.JPG
DSCN7434.JPG

Bu güzel etkinliğimizde el emeği ürünler hazırlayarak katkıda bulunan değerli hemşehrilerimizden başta Aynur Hanım'a, Aysel Hanım'a , Yönetim Kurulu Üyesi Banu Hanım ve Annesi Nurten Hanım'a , Müşerref Hanım'a ve tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.