Sn. Sadi Güven Balıkesirliler Derneği'ni ziyaret etti.

December 1, 2014

Uzun süredir derneği ziyaret etmeyi düşünen ama yoğun çalışmalarından fırsat bulamadığını belirten hemşehrimiz,  Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sayın Sadi GÜVEN de  aynı gün  Derneğimize ziyarette bulundu.

Öğrenci gençlerle de sohbet eden,  seçim sistemi  hakkında açıklayıcı bilgiler veren  Sadi GÜVEN, ikramların;  hemşehrilerin el emeği ürünlerle gerçekleştirilmiş  olmasını da anlamlı bulduğunu belirterek kutladı.

Derneğimizi ziyaret eden hemşehrimiz Sayın Sadi Güven'e , YSK Özel  Kalem Müdürü hemşehrimiz Sayın Halit FİLİZ'e  çok teşekkür ediyoruz.

Balıkesirlilerin her alanda her zaman birlikteliğini arttırmayadevam ediyoruz, tüm hemşehrilerimizi  her zaman Derneğimize etkinliklerimize bekliyoruz.