Balıkesirliler Derneği Öğrenci buluşması

December 1, 2014

Derneğimizde yeni oluşturulan Gençlik Kolları  tarafından düzenlenen Öğrenci Buluşması bu hafta sonu kalabalık bir katılımla ve coşkuyla, muhabbetle gerçekleşti.

Hafta sonu  Dernekte  gerçekleştirilen buluşmaya, Ankara'da değişikÜniversitelerde öğrenime gelmiş , gurbete çıkmış Balıkesirli öğrenciler hem sohbet etti, hem tanışmayanlar yeni arkadaşlarıylatanıştı hem de güzel ev yapımı yiyeceklerle keyif aldılar.

Özellikle pastaneden değil Dernek üyesi arkadaşların ,hanımefendileringönüllü olarak evlerinde el emekleri ile hazırlayıp getirdikleri  çeşit çeşit güzel yiyecekler öğrencilerin çok hoşuna gitti.

Fonda başta "İki keklik "olmak üzere memleket havalarının çaldığı ortamda  üzerine höşmerim tatlısı ise öğrencileri mest etmeye yetti.

Bu güzel etkinliğimizde el emeği ürünler hazırlayarak katkıda bulunan değerli hemşehrilerimizden başta  Aynur Hanım'a, Aysel Hanım'a , Yönetim Kurulu Üyesi Banu Hanım ve Annesi Nurten Hanım'a , Müşerref Hanım'a ve tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.