Yeni bir Alacamescit neden olmasın?

Ankara’daki Balıkesirliler , Balıkesirsporumuzun maçını birarada izlemek, uzaktan da olsa gönül desteğimizi paylaşmak için yine Beylerbeyi Kafe ‘de buluştuk.

Ama hiç istediğimiz gibi olmadı. hem de tam tersi oldu. Hiç beklemediğimiz şekilde ayrıldık. Resimdekilerin suratlarından bellidir.

Artık bu son olsun diyelim Geçmişten dersler çıkarıp geleceği düzenleyelim.

Ah vah kültürü, düşünemeyen toplumlara aittir. Yurduna düşman gemilerinin yanaşıp asker çıkardığını duyar duymaz nasıl ortak ruh ile biraraya gelip Alaca Mescid ‘de karar alabilmişse, Balıkesirin başarısı ve Balıkesirsporun göz göre göre yokolmaması için de aynı ortak başarıyı yaratabilecek ruha sahiptir.

Söz konusu Balıkesir ve Balıkesirspor ise gerisi teferruattır

Artık daha fazla üzülmeyelim. Tren kaçmadan hamlemizi yapalım. Spor camiasının hafife aldığı takım etiketimizi yırtalım.

Doğasıyla, insanıyla, okullarıyla, firmalarıyla,sporcularıyla, takımlarıyla Balıkesir hepimizin. Sahip çıkalım, ortak amaçta buluşalım. Yeni bir Alaca Mescid neden olmasın?

Servet CAMGÖZ

Etiketler: