İftar Yemeğimiz Hakimevinde büyük bir katılımla gerçekleşti...

Balıkesirliler Derneği olarak geçen hafta gerçekleştirdiğimiz İftar yemeğimize gösterdikleri ilgi ve destek için hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Balıkesirlilerin birlikteliğini , bunun güzelliğini yaşayan, yaşatan, 150 kişilik salonu dolduruveren tüm hemşehrilerimizle muhabbet ortamında gerçekleşen İftar yemeği geç saatlere kadar sürdü. Arayıp mazeretini bildiren, gönlünden geçirdiği halde Ankara dışında olduğu için katılamayan hemşehrilerimizi de bundan sonraki

etkinliklerimizde görmek istiyoruz.

Pek çok etkinlikte olduğu gibi iftar yemeğimizde de bizimle olan Balıkesir Milletvekilimiz sayın Ali AYDINLIOĞLU ile önceki dönem Vekillerimiz Sayın İsmail ÖZGÜN ve Sayın İlyas YILMAZYILDIZ başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kutsal Ramazan ayında tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecelerini şimdiden kutluyor, insanlık ve islam camiası için iyilik ve güzellikler getirmesini diliyoruz.

Saygılarla