Dernek Yönetimimiz Balıkesir Valisi Sn. Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti...

Balıkesirliler Derneği yeni Yönetim Kurulu'nu temsilen Başkan Servet CAMGÖZ,Sayman Şenol KOCAER ve Üye Banu YILMAZ 'dan oluşan heyet Balıkesir Valisi Sayın Ahmet TURHAN 'ı MAKAMINDA ziyaret etti, Ankara'daki Balıkesirliler adına Balıkesirliler Derneği plaketini sundu. Balıkesirimize katkılar sağlayan değerli hizmetleri yanısıra özellikle bir ilk olan 10.10.2013 Balıkesir Tanıtım Günleri düzenlenmesi konusundaki

yaratıcı ve ısrarcı tutumlarıyla hem ilk hem de Ankara'da hala konuşulan, örnek gösterilen etkinlik için Sayın Valimize şükranlarımız tekrar vurgulandı.Sayın Valimiz tarafından hediye edilen Balıkesir Valiliğimizin simgesi,Kuvayı Milliye plaketi büyük bir onurla , teşekkürlerimizle teslim alındı.Dernekte en güzel yere yerleştirildi.

DSCN6989.JPG