July 31, 2018

Dernek Yönetim Kurulumuz Balıkesirsporu Afyon'da kamp yaptığı otelde ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.

July 26, 2018

Karesi Belediye Başkanimiz Sayin Yücel YILMAZ Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağli guresleri icin

kırmizi dipli mumla davete geldi. Cok tesekkur ediyor, çalışmalarında basarilar diliyoruz. Kırkpınarı da geçen bu güreşler icin yürekten tebrik ediyoruz.

July 25, 2018

Ankara Balikesirliler Derneği olarak Parlamentoda İlimizi temsil edecek 27.Dönem Milletvekillerimizi TBMM de ziyaret ettik, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sohbetleri, yoğun çalışma ortamında zaman ayirdiklari icin tesekkur ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor...