Balıkesirspor BALTOK Ankara'da
Balıkesirspor Baltok Ankara'da. Balkesimizi otele girişlerinde Balıkesirliler Derneği Ankara olarak sevgiyle, hasretle, muhabbetle, hoşgeldiniz dileklerimizle, çiçeklerle karşıladık. Teknik Direktörümüz Giray Hocamız ve tüm futbolcularımıza başarı dileklerimizi, 3 puanla göndereceğimize olan inancımızı ilettik. Başarılar Balkes. Balıkesirliler, Cuma saat 19.oo Osmanlı stadında olmalıyız.


Hemşehrimizin Sergisi Nurol Sanat Galerisinde
Hemşehrimiz Devlet Sanatçısı ünvanına sahip Fotoğraf Sanatçısı Ozan SAĞDIÇ ve değerli eşi, Viyolonsel Sanatçısı Olcay SAĞDIÇ tarafından Babası Abidin ELDEROĞLU anısına Nurol Sanat Galerisi nde düzenlenen nadide sergi 12 Şubat'a kadar görülebilir.


Kahvaltı Buluşmamız Coşkulu Geçti
Balıkesirliler Derneği Ankara tarafından düzenlenen Ankaraki Balıkesirliler kahvaltı buluşması yine büyük coşkuyla, muhabbetle gerçekleşti. Vekillerimizden Sayın İsmail OK, Sayın İlyas YILMAZYILDIZ, Sayın Ömer Lütfü COŞKUN 'un da yer aldığı kahvaltımız kahvaltıyı geçti saat 15.oo e kadar sürdü. Tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.


Kahvaltımıza destek verenler
Sayın Vekillerimiz İsmail OK, İlyas YILMAZYILDIZ ve Ömer Lütfü COŞKUN, Prof.Dr. Nesimi YAZICI Hocamız güzel değerlendirmeleriyle destek verdiler, sağolsunlar.

