top of page

Ankaragücü Maçından önce Balıkesirspor Kulüp Yönetiminden hemşehrilerimiz Murat ADISANOĞLU, Osman SÜNNETÇİ, Fahrettin ŞAHAN Derneğimizi ziyarete geldiler, sağolsunlar. Başkanımızın hazırlattıkları  Balıkesirsporumuzun yeni dönem formasından hediye ettiler. Başta Remzi Başkanımız olmak üzere bu nazik jest için tüm Balıkesirspor yönetimine çok teşekkür ediyoruz.

Balkesimizi Ankara'da konaklayacağı otelde karşıladık, Ankara Balıkesirliler Derneği olarak başarı dileklerimizi ilettik. Can Hocamızla sohbet ettik.

Ankaragücü- Balıkesirspor maçından önce  memleketten gelen hemşehrilerimizle, 1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği  Başkanı Yusuf Erdinç Karakullukçu ile kucaklaştık. Yönetim Kurulu Üyesi Banu Hanımın görevli Emniyet personelinin atlarıyla bağlantı kurması, şeker vermesi şans getirdi.

Balkes'i 2-1 lik galibiyetle uğurladık.

Başarılarının devamını diliyoruz

Ankara Memleket Takımlarına deplasman değildir.